Services

Asiguram un pachet complet de servicii, elaboram proiecte tehnice si simulari 3D in cadrul compartimentului propriu de proiecatare asistata.

Untitled
Untitled1

Structuri si confectii metalice de orice complexitate produse conform cerintelor clientului, elemente pentru constructii metalice. Datorita tehnologiei avansate utilizate in cadrul productiei putem fabrica in timp optim si cu inalta precizie produse competitive.

Suntem deschisi la nou, ne plac proiectele indraznete, cu design modern. Metalul este un material extrem de versatil, intotdeauna util si durabil. Fiecare solicitare primita de la clientii nostri este primita cu seriozitate si ne straduim ca nici o intrebare sa nu ramana fara raspuns

Oferim servicii complete de Productie Publicitara, Semnalistica pentru Interior sau Exterior, Solutii Inovative pentru Casete si Displayuri Luminoase, Litere Volumetrice, Autorizare, Transport si Montaj.

Balustradele metalice au in primul rand rol de protectie pentru scara sau pentru spatii deschise precum balcoanele sau alte goluri. Sunt potrivite pentru instalarea in spatii rezidentiale sau comerciale si in functie de destinatia spatiului in care sunt montate pot avea pe langa rolul de protectie, si un rol decorativ.

In general realizarea balustradelor se face modular, dimensiunea si designul modulelor de balustrada fiind optiunea beneficiarului.