DESPRE NOI

20141001164416

CINE SUNTEM

Pornind la drum cu pași mărunți, dar siguri în tainele afacerilor, cei doi asociați au dezvoltat societatea astfel încât aceasta ajungând în prezent la un număr de 23 de angajați și cu dorința de extindere și mărire a numărului acestora.

Activitatea societății se axa la început pe lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, lucrări de amenajări și finisări interioare în locuințe și clădiri industriale (lucrări de renovare ca zugrăvit, parchetat, rigipsat, etc.), lucrările fiind efectuate la locațiile clienților.

Cu o plăcută experiență în domeniul construcțiilor, din 2005, societatea și-a extins activitatea în domeniul amenajărilor și producerii de standuri expoziționale de mari dimensiuni, participând la diverse târguri și expoziții din București și din țară, executând atât construcțiile metalice pentru structurile de rezistență, compartimentarea, cât și decorarea acestora, prin afișarea produselor promoționale ce se doreau a fi expuse de expozanți, cum ar fi amplasarea de bannere de mari dimensiuni, execuția și montarea casetelor sau literelor volumetrice luminoase, display-urilor din plastic sau metal pentru expunerea pliantelor și materialelor pentru produsele expozante.

.

IMG_6668

CE FACEM

Mergând pe ideea că fiecare client trebuie să-și facă publicitate, din anul 2008, conducerea societății a hotărât să achiziționeze utilaje pentru a veni în sprijinul demarării producției publicitare.

Această activitate se desfășoară și în prezent într-o hală de producție de peste 500 mp. și constă în producția de serie a materialelor publicitare, cum ar fi: display-uri și standuri promoționale din plastic și metal pentru expunerea produselor ce se doresc a fi lansate pe piața pentru a atrage atenția consumatorilor, casete și litere volumetrice luminoase pentru a crea o identitate vizuală produselor, totemuri luminoase pentru amplasarea la intrarea în locații pentru a atrage cat mai mult atenția locațiilor respective.

Materia primă folosită este: PAL melaminat, MDF, PFL, plexiglas, stiplex, sticlă, forex, bări aluminiu, accesorii îmbinare, vopseluri speciale, etc.